MI SMO

PERFECTAN

IZBOR ZA VAS

AGENCIJA ZA SVE VRSTE KOMUNIKACIJSKIH, PROMOTIVNIH I REKLAMNIH POTREBA

IZDVAJAMO USLUGE

Grafički dizajn ima veoma realnu prisutnost u svačijem životu. To je u osnovi bilo koji vizuelni medij koji ima cilj da izrazi komunikaciju, bilo da pošalje poruku o predstojećem događaju putem flajera ili da prikaže prelijepe mogućnosti najnovijeg proizvoda u štampanim reklamama.

 Optimizirana i responzivna web stranica je prvi korak ka dolasku do vaše ciljne skupine, ostvarivanju vaših prodajnih ciljeva i postizanju kontinuiranog rasta prodaje, a samim tim i poslovanja.

ORGANIZACIJA EVENATA

ORGANIZACIJA EVENATA

S našim profesionalnim timom organizacija događaja kreirat će nazaboravno iskustvo za Vas i Vaše cijenjene klijente.

Digitalna štampa je jedna od najmlađih tehnika štampanja, a njen osnovni cilj je da sam proces štampanja pojednostavi u najvećoj mogućoj mjeri.

XXL Štampa je također dio naše specijalnsoti. Uz najnoviju opremu možemo odoliti svakom izazovu i to uz vrhunski kvalitet. Najnoviji softveri nam omogućavaju da sve što naši klijenti požele dobiju u kratkom vremenskom periodu i to uz vrhunski kvalitet.

MARKETING ISTRAŽIVANJE

Ispitivanje navika ciljne grupe.

Perfecta je i izdavačka kuća osnovana s ciljem objavljivanja kvalitetnih i istaknutih naslova iz raznih područja. 

Naša organizacija evenata obuhvata pripremu prostora, izradu promo štampanog materijala, oglašavanje putem newsletter-a, web stranica sa mogućnošću registracije, kao i prilagođena online platforma za prenos kompletnog eventa za sve one koji nisu u mogućnosti prisustva.

NEDAVNI USPJEŠNO REALIZOVANI DOGAĐAJI:

Svjetski dan hemofilije

17.4.2022.

Launching Allergan Aesthetics in Bosnia and Herzegovina (Sarajevo – Vijećnica)

18. 3. 2022. 

2. REGIONALNI SIMPOZIJUM ENDOKRINOLOGA I DIJABETOLOGA (Tuzla – Hotel Salis)

18. 2. – 20. 2. 2022.

3. Kongres endokrinologa i dijabetologa u BiH sa internacionalnim učešćem (Neum – Hotel Grand)

30. 9. – 3. 10. 2021.

SURADNJA S KOMPANIJAMA

DOBRO DOŠLI

nEKOLIKO RIJEČI O NAMA

Agencija PERFECTA je osnovana 2009. godine. Nudimo usluge za udovoljavanje svim vrstama komunikacijskih, promotivnih i reklamnih potreba – od kreiranja vizuelnog identiteta, preko grafičkog dizajna do web dizajna.

Naš uspjeh je rezultat profesionalne predusretljivosti i fleksibilne saradnje sa klijentima, sve dok oni ne budu stoprocentno zadovoljni našim proizvodom.

Mi također permanentno pratimo naše klijente te, iskreno zainteresovani za njihov uspjeh, sugerišemo im ideje za još snažniji impakt njihove tržišne ponude.

ZAŠTO SMO MI

PERFECTNO RJEŠENJE?

1.

sertifikovani eksperti

Naši mnogobrojni uspješni radovi govore sami za sebe. Uz naš tim eksperata ništa nije nemoguće. Imamo mogućnost projekcije misli naših klijenata na papir, te da ih uz naše vještine dovedemo do savršenstva i potpunog sklada.

2.

kvalitetne usluge

Nudimo sve vrste Design-a po svjetskim standardima gdje uvijek nastojimo da udovoljimo željama naših klijenata.

3.

PRISTUPAČNE CIJENE

Cijene naših usluga formiraju se prema Vašim potrebama stoga Vam garantujemo pristupačne cijene uz vrhunsku kvalitetu naših usluga.

ZAŠTO ODABRATI

NAŠE USLUGE?

Svim zaposlenicima firme PERFECTA svakodnevni cilj u proizvodnim procesima je kvaliteta krajnjeg produkta i zadovoljstvo klijenta. Mlada i dinamična ekipa spremna je brzo i kvalitetno riješiti i najkompleksnije zadatke.

Posebno bi izdvojili činjenicu da smo jedna od rijetkih kompanija koja zajedno sa klijentom kontinuirano učestvuje u stvaranju projekta, od same ideje (dizajna) do njene realizacije (odštampani materijal).

Osim ulaganja u znanje jednako važnim smatramo i ulaganje u tehnologiju. Rezultat takvog pristupa je kontinuirano praćenje novih tehnologija i implementacija istih u naše proizvodne procese.

Posjedujemo i savremenu štampariju koja nam u mnogome olakšava finaliziranje projekata. Nudimo sve vrste štampe: digitalna – štampa malih i velikih formata, offset štampa, UV štampa, foliotisak, štampa na tekstil.

Osim dizajna i štampe, PERFECTA Vam nudi i usluge izdavaštva. Nudimo kompletnu uslugu – dizajn naslovne strane, prijelom knjige (DTP), izdavanje knjige, kao i štampu iste, što našim klijentima olakšava objavljivanje knjiga i časopisa.

Uz ulaganje u znanje i tehnologiju posebnu pažnju dajemo zaštiti okoliša u kojem živimo i radimo. Zato primjenjujemo čiste tehnologije kako bi utjecaj naših proizvodnih procesa na okoliš sveli na najmanju moguću mjeru.

ZAŠTO SMO MI

perfectan partner?

SIMPOZIJI

KONFERENCIJE

KONGRESI

PERFECTA iskustvo i profesionalnost garancija su uspješne realizacije događaja. Naš tim zna i može osmisliti, koncipirati i realizirati svaki event, vodeći računa o vašim troškovima.

Za perfektnu realizaciju nudimo raznovrsne usluge:

 • Organizacija virtuelnih događaja
 • Organizacija seminara i konferencija
 • Organizacija sajmova i izložbi
 • Audio produkcija
 • Video produkcija
 • Odnosi s javnošću
 • Idejno rješenje logotipa događaja
 • Dizajna vizuala događaja
 • Razrada dizajna na sve promotivne materijale
 • Prva i druga obavijest
 • Akreditacije
 • Fascikle
 • Blokovi
 • Brošure
 • Knjiga sažetaka
 • Kese
 • Štand, roll up-ovi, backdrop, posteri

SURADNJA S KOMPANIJAMA
PERFECTA

PROJEKTI

0 +
USPJEŠNIH PROJEKATA
0 +
ZADOVOLJNIH KLIJENATA
0 +
SURADNJI S KOMPANIJAMA
Sitemap