O NAMA

Agencija PERFECTA je osnovana 2009. godine. Nudimo usluge  svih vrsta komunikacijskih, promotivnih i reklamnih potreba – od kreiranja vizuelnog identiteta, preko grafičkog dizajna do web dizajna.

Naš uspjeh je rezultat profesionalne predusretljivosti i fleksibilne saradnje sa klijentima, sve dok oni ne budu stoprocentno zadovoljni našim proizvodom. Mi također permanentno pratimo naše klijente te, iskreno zainteresovani za njihov uspjeh, sugerišemo im ideje za još snažniji impakt njihove tržišne ponude.

Svim zaposlenicima firme PERFECTA svakodnevni cilj u proizvodnim procesima je kvaliteta krajnjeg produkta i zadovoljstvo klijenta. Mlada i dinamična ekipa spremna je brzo i kvalitetno riješiti i najkompleksnije zadatke.

Posebno bi izdvojili činjenicu da smo jedna od rijetkih kompanija koja zajedno sa klijentom kontinuirano učestvuje u stvaranju projekta, od same ideje (dizajna) do njene realizacije (odštampani materijal).

Osim ulaganja u znanje jednako važnim smatramo i ulaganje u tehnologiju. Rezultat takvog pristupa je kontinuirano praćenje novih tehnologija i implementacija istih u naše proizvodne procese.

Posjedujemo i savremenu štampariju koja nam u mnogome olakšava finaliziranje projekata. Nudimo sve vrste štampe: digitalna – štampa malih i velikih formata, offset štampa, UV štampa, foliotisak, štampa na tekstil.

Osim dizajna i štampe, PERFECTA Vam nudi i usluge izdavaštva. Nudimo kompletnu uslugu – dizajn naslovne strane, prijelom knjige (DTP), izdavanje knjige, kao i štampu iste, što našim klijentima olakšava objavljivanje knjiga i časopisa.

Uz ulaganje u znanje i tehnologiju posebnu pažnju dajemo zaštiti okoliša u kojem živimo i radimo. Zato primjenjujemo čiste tehnologije kako bi utjecaj naših proizvodnih procesa na okoliš sveli na najmanju moguću mjeru.