GRAFIČKI DIZAJN

Grafički dizajn je ukratko rečeno „umjetnost ili vještina kombinovanja teksta i slika u reklamama, magazinima i knjigama“

Nudimo sve vrste Design-a po svjetskim standardima gdje uvijek nastojimo da udovoljimo željama naših klijenata.

User Experience i User Interface su jako bitni segmenti našega poslovanja i odnosa prema klijentima. Rad u najnovijim softverima omogućava našem timu grafičkih dizajnera neograničenost u smislu inovacija i maksimalne produktivnosti, te samim tim dovodi do nevjerovatno lijepih vizuala.

DTP je u stvari skraćeni oblik za Desktop Publishing i odnosi se na kreiranje i re-kreiranje dokumenata uz pomoć softvera za formatiranje stranica u pripremi za prevod ili za umetanje prevedenog teksta. Ovo obično podrazumijeva kombinovanje i raspoređivanje teksta, tabela, grafikona i slika uz pomoć softvera, kako bi se dobili dokumenti kao što su brošure, flajeri, korisnička uputstva, knjige, i slično. Naši mnogobrojni uspješni radovi govore sami za sebe. Uz naš tim eksperata ništa nije nemoguće. Imamo mogućnost projekcije misli naših klijenata na papir, te da ih uz naše vještine dovedemo do savršenstva i potpunog sklada

WEB DIZAJN

Responsive web dizajn se fokusira na jednostavnost. Zasnovan je na ideji da se napravi samo jedan web sajt koji može da se prikazuje na svim veličinama ekrana bilo da je to mobilni telefon, laptop, tablet.

Statistike pokazuju znatan porast broja korisnika koji pretražuju internet putem mobilnih uređaja. Ovaj trend će se vrlo vjerovatno nastaviti i u budućnosti, te se kao odgovor na nove zahtjeve posjetilaca pojavio novi pristup i koncept u dizajnu web sajtova pod nazivom „responsive dizajn” (prilagođavajući dizajn, onaj koji se prilagođava uređaju).

  • Ujednačen vizuelni identitet – s jednim istim sajtom i za mobilne i desktop uređaje mnogo je lakše održati jedinstven vizuelni identitet i prepoznatljivost vašeg brenda.
  • Prilagođenost korisnicima – responzivni sajtovi su jednostavni za upotrebu i omogućuju klijentima da se lako povežu sa vašom kompanijom.
  • Bez redirekcije na drugu adresu – činjenica je da imate jedan sajt za sve uređaje tako da nema potrebe za preusmeravanjem na druge adrese.

Pažljivo slušamo, razvijamo strategiju i dizajn koji mijenjaju tok poslovanja naših klijenata i nas. Naš rad predstavlja kulminaciju kreativnih vizija, sjajnih ideja i potpune posvećenosti.

ŠTAMPA

Digitalna štampa je jedna od najmlađih tehnika štampanja, a njen osnovni cilj je da sam proces štampanja pojednostavi u najvećoj mogućoj meri. Materijal koji se štampa se nalazi na računaru ili drugom uređaju ( flash memorija, laptop i slično ), te se sa njega prenosi na mašinu za štampanje, tako da praktično ne postoji nikakav kontakt.

Pored toga što je digitalna štampa pogodna i za štampu probnog otiska, ona se naročito preporučuje u slučaju kada je potrebno odštampati manji ili srednji tiraž, za kratko vrijeme. Štampanje na ovaj način se preporučuje naročito za : vizit karte, flajere, ID kartice, memorandume, ali i za različite vrste kataloga, brošura, pozivnica. Pored toga, digitalna štampa je pogodna čak i za štampanje knjiga, kao i za različite vrste pospekata, naljepnica, plakata, kao i kalendara.

Svakako je preporuka da ukoliko želite da dobijete vrlo brzo kvalitetno odštampan reklamni materijal, recimo to radite u digitalnoj štampi, dok se ofset štampa preporučuje za štampanje većih i velikih tiraža.

Naša Digitalna štampa daje fenomenalne rezultate i sigruno je da ćete uvijek biti prezadovoljni otiskom na našim vrhunskim Digitalnim štampačima. Posjetite nas i uvjerite se u naš kvalitet

OFFSET ŠTAMPA

Offset štampa je najzastupljenija tehnika štampanja trenutno, a smatra se da se čak 80 do 85 % svih štamparskih zahtjeva upravo vrši po ovom principu. U suštini, ofset štampa je i jedna od najisplativijih, ali i najbržih štamparskih tehnika, a primarno je namenjena štampanju većih tiraža.

Tehnika štampanja na ovaj način je u principu vrlo jednostavna i logična. Ukratko rečeno, tokom samog procesa se boja sa ploče prenosi na specijalnu gumu, pomoću koje se otisak prenosi na odabrani papir za štampanje. Papir koji se najčešće koristi za ofset štampu je kunsdruk različite gramaže, ali i specijalni takozvani ofsetni papir, kao i muflon, koji je namenjen prvenstveno štampanju nalepnica, ali i druge vrste papira u skladu sa zahtevima klijenata. Tokom samom procesa ofset štampe se zapravo koriste samo 4 osnovne boje, odnosno : crna, plava, žuta i crvena. A tokom daljeg procesa štampanja, specijalnom tehnikom od njih nastaju sve ostale boje. Uz to, prisutna je takozvana paleta specijalnih boja, poput srebrne i zlatne koje ne mogu da se dobiju iz osnovnih boja.

XXL ŠTAMPA

štampa velikih formata

XXL Štampa je također dio naše specijalnsoti. Uz najnoviju opremu možemo odoliti svakom izazovu i to uz vrhunski kvalitet. Najnoviji softveri nam omogućavaju da sve što naši klijenti požele dobiju u kratkom vremenskom periodu i to uz vrhunski kvalitet. Mogućnost printa velikih formata u UHD rezoluciji su samo jedan dio onoga što naši vrhunski štampači mogu postići npr:

Štampa naljepnica za izloge

Brendiranje vozila

Štampanje reklama, reklamnih tabli

Prozorska grafika

Fasadna grafika

grafika za uređenje unutrašnjeg enetrijera

grafika za promo opremu

štampe reklamnih elemenata

štampanje bilborda…

uv led štampa

UV LED Štampa je digitalna štampa prilikom koje štamparska boja nanešena na materijal se suši odmah uz pomoć UV svjetla. Ovo daje mogućnost štampe na skoro svim materijalima, od plastike i stakla do drveta i metala.

Nudimo štampanje na svim površinama bilo da su ravne ili neravne. Naši prozivodi UV štampe su otporni na sunčeve zrake, vodu, vlagu i ostale atmosferske pojave, tako da su spremni i za spoljašnju upotrebu.

foliotisak

FOLIOTISAK je tehnika tiska koja koristi foliju napravljenu od višeslojnog poliestera koji pod utjecajem visoke temperature i pritiska otpušta na podlogu tanki metalizirani sloj. Ugrijana tiskarska forma stavlja se na poleđinu poliesterske trake, aktivirajući ljepilo, koje tada prijanja na podlogu.

U zlatotisku se najčešće koristi zlatna ili srebrna folija ali otisak može biti i u ostalim bojama. Sjaj zlatotiska, utisnut na Vaše pozivnice, vizit kartice, fascikle pa čak I korice knjige doprinjet će općem utisku na sve što budete uradili.

Vjerojatno niste znali da zlatotisak nije samo otiskivanje u zlatnoj boji, nego je to cijeli spektar boja koje možemo upotrijebiti za sve vaše potrebe. 

IZDAVAŠTVO

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. 

  • Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged.