Grafički dizajn

Grafički dizajn je ukratko rečeno „umjetnost ili vještina kombinovanja teksta i slika u reklamama, magazinima i knjigama“

Nudimo sve vrste Design-a po svjetskim standardima gdje uvijek nastojimo da udovoljimo željama naših klijenata.

WEB DIZAJN

Responsive web dizajn se fokusira na jednostavnost. Zasnovan je na ideji da se napravi samo jedan web sajt koji može da se prikazuje na svim veličinama ekrana bilo da je to mobilni telefon, laptop, tablet.

Statistike pokazuju znatan porast broja korisnika koji pretražuju internet putem mobilnih uređaja

ORGANIZACIJA EVENATA

S našim profesionalnim timom organizacija događaja kreirat će nazaboravno iskustvo za Vas i Vaše cijenjene klijente.

Video produkcija

Budite dio nove generacije organizacije događaja iz ugla tehnički besprijekorne video produkcije i upoznajte nove dimenzije i načine modernog oglašavanja i promocije.

DIGITALNA ŠTAMPA

Digitalna štampa je jedna od najmlađih tehnika štampanja, a njen osnovni cilj je da sam proces štampanja pojednostavi u najvećoj mogućoj mjeri.

OFFSET ŠTAMPA

Offset štampa je najzastupljenija tehnika štampanja trenutno, a smatra se da se čak 80 do 85 % svih štamparskih zahtjeva upravo vrši po ovom principu. U suštini, offset štampa je i jedna od najisplativijih, ali i najbržih štamparskih tehnika, a primarno je namenjena štampanju većih tiraža.

XXL ŠTAMPA

XXL Štampa je također dio naše specijalnosti. Uz najnoviju opremu možemo odoliti svakom izazovu i to uz vrhunski kvalitet. Najnoviji softveri nam omogućavaju da sve što naši klijenti požele dobiju u kratkom vremenskom periodu i to uz vrhunski kvalitet.

UV LED ŠTAMPA

UV LED Štampa je digitalna štampa prilikom koje štamparska boja nanešena na materijal se suši odmah uz pomoć UV svjetla. Ovo daje mogućnost štampe na skoro svim materijalima, od plastike i stakla do drveta i metala.

FOLIOTISAK

Foliotisak je tehnika tiska koja koristi foliju napravljenu od višeslojnog poliestera koji pod uticajem visoke temperature i pritiska otpušta na podlogu tanki metalizirani sloj. Ugrijana tiskarska forma stavlja se na poleđinu poliesterske trake, aktivirajući ljepilo, koje tada prijanja na podlogu.

IZDAVAŠTVO

Perfecta je i izdavačka kuća osnovana s ciljem objavljivanja kvalitetnih i istaknutih naslova iz raznih područja. Obradili smo najšire teme i razne žanrove, a posebno smo poznati po izdanjima naučnih i stručnih publikacija iz područja ekonomskih, medicinskih, humanističkih i društvenih nauka, a tako ćemo i nastaviti u nadi da će naši čitatelji uvijek biti ugodno iznenađeni.

IZRADA ZASTAVA

  • VIP Protokolarne zastave
  • Stolne zastave
  • svečane zastave
  • vanjske zastave
Sitemap